Home

20jun2019

Op woensdag 19 juni was het zo ver; de jaarlijkse sport – en speldag. Rondom school waren allerlei leuke spellen opgebouwd. Van stormbaan, natte-voeten-twister, verspringen tot sponzen gooien.

De foto’s van deze sportieve dag vind je op MyAlbum, met het gebruikelijke wachtwoord.

7jun2019

“De spelletjes waren erg leuk. Er was er 1 van elk land uit de hele wereld. Met de Toren van Pisa hadden we met zijn vieren alle poppetjes erop zonder dat hij omviel! Knap hè! Koekhappen was ook erg grappig. […]

6jun2019

De bovenbouw ging dit jaar naar SEC Almere.

5 teams van 20 kinderen,  teambuilding, vies worden, kracht gebruiken, echt een topdag!

De foto’s kun je bekijken op mijnAlbum met het gebruikelijke wachtwoord.

31mei2019

Onlangs is het schoolplein 14 geopend. Er zijn op deze manier verschillende extra speelmogelijkheden gecreëerd. De opening was 1 groot feest. Middels een (fortnite) dans met een hele school was het hele schoolplein aan het trillen. Na de dans waren er verschillende spelletjes, ijsjes en een springkussen om de opening af te sluiten. Verschillende media waren ter plaatse om hier verslag van te doen. Naast de kinderen waren ook veel ouders en collega’s enthousiast over de nieuwe mogelijkheden. […]

21mei2019

Deze week is het schoolkorfbal begonnen voor groep 4, 5, 6, 7 en 8 bij Furore op het sportcomplex “De Omzoom”. Voor een kiekje van de gespeelde wedstrijden, kunt u terecht op mijnalbum!

Veel kijkplezier, maar kijken in het echt en aanmoedigen is natuurlijk nog leuker 😉

5apr2019

Aanstaande maandag begint het schoolvoetbal bij Sporting Krommenie voor groep 7 en 8. Vanaf 17:00 uur beginnen de wedstrijden en u bent van harte welkom om de kinderen aan te moedigen.

[…]

Meer …