Home

20jun2018

Vandaag zijn alle kinderen van de bovenbouw naar rioolwaterzuiveringsinstallatie RWZI in Zaandam geweest. Bij RWZI zorgen ze ervoor dat het water uit het riool voor 99% wordt gezuiverd tot slootwater. Niet te verwarren met drinkwater, dat gebeurd op een andere plek. […]

20jun2018
Op 14 juni ging de bovenbouw op Bijendag naar Duinrell! Na een gezelllige busrit kwamen zij mooi op tijd aan in Wassenaar. In de stralende zon was er tijd voor een tussendoortje voordat ‘het park met de kikkers’ open ging.

[…]

14jun2018

Vandaag vierden de kleuters het jaarlijkse Kleuterfeest. Het thema was “Sprookjes” en er kwamen dan ook veel prinsessen, ridders en fabeldieren naar school toe.

[…]

13jun2018

 

Dinsdag 12 juni was het zover; de wandeltocht van de Assendelftse basisscholen. Vaders, moeders en andere familieleden liepen deze avond gezellig mee. Drie afstanden werden gelopen; 4 km door de onderbouw, 6 km door de middenbouw en 8,5 km voor de bovenbouw.

Enkele fotos van deze avond zijn te vinden op Myalbum

8jun2018

Vrijdag 6 juli is het weer tijd voor het jaarlijkse Ouderfeest in de Weiver. We kijken ernaar uit om met alle ouders het schooljaar af te sluiten!

6jun2018

Vandaag zijn de laatste lessen geweest van Mad Science. De kinderen hebben in de Mad Science les geleerd wat molecules zijn; hoe je slijm en modder kan maken; dat lucht gewicht heeft én nog veel meer wetenschappelijke weetjes.

5jun2018

Op donderdag 17 mei zijn we naar Artis geweest. We hebben hier zelf geld voor ingezameld, door een markt te organiseren. […]

Meer …