Home

26feb2019

Eind vorig jaar is de kerstmarkt op school een enorm succes geweest. Er is een flinke bijdrage opgehaald voor ICFON, de International Council for Friends of Nepal.

Petra en Shiba, bestuurslid ICFON, zijn over het initiatief geinterviewd. Dit interview is geplaatst in het blad van ICFON, maar ook hieronder te lezen.

[…]

12feb2019

De afgelopen weken hebben alle groepen weer hard gewerkt aan de projecten. In de groep van Ingrid hebben de kleuters zich verdiept in onze aarde / het weer en de seizoenen. De groep van Inge & Welmoed heeft ook het weer bestudeerd, terwijl de groep van Paula veel heeft geleerd over de ruimte.

[…]

12feb2019
Woensdag 5 februari is de eerste stap gezet voor het aanstaande schaaktoernooi. Dit jaar is De Bijenkorf voor het eerst vertegenwoordigt met 2 teams. Dubbele kansen dus.

[…]

20dec2018

Veel bedrijvigheid  en enorme belangstelling bij de kerstmarkt. Grote verscheidenheid aan winkeltjes, bedrijfjes, restaurantjes in de school. Alles georganiseerd en ondernomen door de kinderen van alle groepen. Het gonsde in de Bijenkorf!

Klik hier voor foto’s in mijnAlbum (gebruikelijke wachtwoord).

Meer …