Schooltijden

maandag-, dinsdag-, en donderdagochtend 08.30 – 12.00 uur
maandag-, dinsdag-, en donderdagmiddag 13.00 – 15.00 uur
woensdag- en vrijdagochtend 08.30 – 12.30 uur

Brengen: U kunt ’s morgens vanaf 8.15 uur binnenkomen om uw kind(eren) te brengen. Zo bent u een kwartiertje in de gelegenheid om het werk van uw kind, projectspullen etc. te bekijken of kort de groepsleiding te spreken. Er is ’s morgens voor schooltijd geen toezicht op het plein.

Ophalen:
Bij de onderbouw kunt u bij het ophalen voor de middagpauze om 12.00 uur (op ma/di/do) achter de klapdeuren in de gang wachten. Bij het ophalen/brengen: De kleutergymzaal is afgeschermd met banken en mag niet met schoenen betreden worden. Om 15.00 uur (ma/di/do) en 12.30 uur(wo/vr) uur wachten alle ouders buiten achter de markering op het plein om de uitgang van de school voor de kinderen vrij te houden. Als u wilt, kunt u daarna altijd met uw kind terug naar het lokaal van uw kind(eren) om werk te bekijken en/of de groepsleiding kort te spreken/een afspraak te maken.

LET OP: De kinderen die geen gebruik maken van de T.S.O. en thuis eten mogen pas vanaf 12.50 uur op het plein/speelveld komen. De tijd tussen 12.00 u. en 12.50 u valt n.l. onder betaalde TSO tijd. We gaan ervan uit dat u op tijd bent om uw kind(eren) aan het einde van de schooltijd op te halen. Als u onverwachts wat later bent, laat het ons dan weten zodat uw kind niet alleen op het plein achterblijft. Uw kind kan dan in het lokaal of op de bank bij de speelhal wachten op uw komst.