Middenbouw

26sep2022

De groep van Brenda en Petra is vorige week op excursie geweest naar de Tuin van Monet. De groepen van Mariola, Roos en Welmoed zijn er 6 oktober geweest. Hieronder een kort verslag van de dag en een link naar het foto album.

[…]

13jul2022

Maandag 11 juli hebben hebben de leerlingen ter ere van de afscheid van Petra een voorstelling gehouden samen met Drum4Fun.

De hele dag konden de groepen workshops volgen die gegeven werden door de groep Drum4Fun. De bovenbouw trapte af, gevolgd door de middenbouw en afsluitend met de onderbouw.

[…]

29jun2022

Van maandag 20 juni tot en met donderdag 23 juni heeft het jaarlijkse korbaltoernooi weer plaatsgevonden bij Furore. Natuurlijk deed de Bijenkorf weer mee. Dit jaar met wel 10 groepen uit zowel de middenbouw als de bovenbouw!

[…]

20jun2022

Afgelopen vrijdag, 17 juni 2022, heeft de sport- en speldag weer plaatsgevonden op de Bijenkorf! Het was een heerlijke zomerse dag. De kinderen hebben in en om de school kunnen genieten van verschillende spelletjes en activiteiten. Rond het middaguur werden er waterijsjes uitgedeeld om voor wat verkoeling te zorgen.

De foto’s staan op myAlbum. Deze zijn na het inloggen te bekijken met een wachtwoord.

21apr2022

Woensdag 20 april ging de middenbouw op Bijentocht naar het Archeon. De kinderen mochten de eerste 5 kwartier vrij rondlopen in hun toegewezen groepjes. Ze konden kaarsjes maken, boogschieten, zwaardvechten en nog veel meer.

[…]

Meer …