Home

20jun2022

Afgelopen vrijdag, 17 juni 2022, heeft de sport- en speldag weer plaatsgevonden op de Bijenkorf! Het was een heerlijke zomerse dag. De kinderen hebben in en om de school kunnen genieten van verschillende spelletjes en activiteiten. Rond het middaguur werden er waterijsjes uitgedeeld om voor wat verkoeling te zorgen.

De foto’s staan op myAlbum. Deze zijn na het inloggen te bekijken met een wachtwoord.

25mei2022
Het weerbericht gaf aan dat het vandaag flink zou gaan waaien. Helemaal niet erg, want de groep van Timna ging op excursie naar papiermolen De Schoolmeester:
Het molenbezoek was erg leuk! De wieken draaiden dus we zagen de molen volop in actie. We begonnen met een filmpje over Pluis de Papiermolenmuis en zijn daarna in groepjes de molen rond gegaan. De molenaar kwam ook nog bij ons op school langs om de windmolens te brengen, die hebben we in elkaar gezet en flink laten draaien tijdens ons rondje om de school.
De foto’s van de excursie zijn (met het bekende wachtwoord) op myAlbum.
21apr2022

Woensdag 20 april ging de middenbouw op Bijentocht naar het Archeon. De kinderen mochten de eerste 5 kwartier vrij rondlopen in hun toegewezen groepjes. Ze konden kaarsjes maken, boogschieten, zwaardvechten en nog veel meer.

[…]

Meer …